De Zeeschelp

Muziekvereniging de Zeeschelp is een bruisende vereniging met voornamelijk jonge leden uit het dorpje Nagele in de Noordoostpolder.


Brassband
De repetities  van de Brassband en het jeugdorkest staan onder leiding van Alike Jonkman. Elke vrijdagavond vanaf 19:45 is onze repetitieavond waar wij ons voorbereiden op ons volgende optreden, hetzij een concert, de optocht van de Avondvierdaagse of het binnenhalen van Sinterklaas in het dorp.

De Acht
De repetities vinden plaats in "De Acht" aan de Ring in Nagele. In dit voormalig schoolgebouwtje heeft de vereniging de beschikking over een lokaal en hebben we een  opslagruimte voor onze uniformen en instrumenten.

Donateurs
De Zeeschelp heeft donateurs in onder andere Nagele en Tollebeek. Dankzij deze donateurs kunnen wij als muziekvereniging blijven bestaan en onze muziek ten gehore brengen! Bent u nog geen donateur en wilt u dit wel graag worden, dan bent u altijd welkom. U kunt ons dit laten weten via de email onder het kopje "contact". U ontvangt dan van ons een automatische machtiging die u mag invullen en terugsturen en dan bent u vanaf het begin van een volgend jaar donateur.

Ook meespelen?
Ja, graag! U bent natuurlijk altijd welkom om ook mee te spelen. Stuur ons een emailtje, of kom een keertje langs op één van de repetitie-avonden.

Leuk, tot dan!